AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın kafasını görmek

Kahve falında yılanın kafasını görmek

Kahve falında yılanın kafasını görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, gülüp eğleneceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın kafasını gördüyseniz:

  • Artık daha fazla ciddiye alındığınızı görebilirsiniz.

Kahve falında yılanın kafasını ezmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, ünleneceğine alamet eder.

Kahve falında çok kafalı yılan görmek kırılacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı kafalı yılan görmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın kafasını görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kafasında yılan görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine işarettir.

Kahve falında yılanın kafasını koparmak görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı kafasını koparmak aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan kafasını tutmak yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, son model arabaya sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir