AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç gövdesine sarılmak

Kahve falında ağaç gövdesine sarılmak

Kahve falında ağaç gövdesine sarılmak kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, farklı kişilerle tanışacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına işaret eder.

Kahve falında ağaç gövdesine sarılmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşıcins ilişkilerinizde sözlerinizi kontrol altında tutmak zorundasınız.

Kahve falında ağaç gövdesine sarılmak içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, imkanlarının artacağına alamet eder.

Kahve falında kalın ağaç gövdesi görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük ağaç gövdesi görmek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, büyük takdir toplanacağına yorulur.

Kahve falında büyük gövdeli ağaç görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağacın gövdesini görmek attığı her adımı düşüneceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalın gövdeli ağaç görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç gövdesi görmek bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına tabir olunur.

Kahve falında gövdeden ayrılmış baş görmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir