Kahve falında gövdesi olmayan yılan görmek

Kahve falında gövdesi olmayan yılan görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, makamının ve ününün artacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında gövdesi olmayan yılan gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almanız veya planlarda yapacağınız değişiklikler daha net planlar yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yılanın gövdesini görmek kimden akıl soracağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılan gövdesi görmek yaşanan yokluğun biteceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gövdesi olmayan yılan görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gövdesinden ayrılmış baş görmek yeni yollara girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında bir gövde et görmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında büyük ağaç gövdesi görmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ağacın gövdesini görmek fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına delalettir.

Kahve falında ağaç gövdesi görmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir