AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek dişini kırmak

Kahve falında köpek dişini kırmak

Kahve falında köpek dişini kırmak büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek dişini kırmak gördüyseniz:

  • Talepkar veya fikirlerinde ısrarcı olan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında köpek dişini kırmak başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, aile hayatına adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek dişi kırmak zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, sevinileceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğin dişini kırmak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişini sıkarak kırmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine yorulur.

Kahve falında kardeşinin dişini kırmak yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında yılan dişi kırmak makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında yılanın dişini kırmak aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının dişini kırmak epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir