AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın birini ısırdığını görmek

Kahve falında yılanın birini ısırdığını görmek

Kahve falında yılanın birini ısırdığını görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, ömrünün uzun olacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın birini ısırdığını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri köşeye sıkıştırmanın ya da bazı olayları zorlamanın yarardan çok zararı olabilir.

Kahve falında yılan ısırmak sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, rahatsızlıkların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın birini ısırdığını görmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine alamet eder.

Kahve falında su yılanının ısırdığını görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılan ısırmak görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kobra yılanının ısırdığını görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında parmağını yılan ısırmak sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın parmağını ısırdığını görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine işaret eder.

Kahve falında yılanı ısırdığını görmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir