AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın başını yemek

Kahve falında yılanın başını yemek

Kahve falında yılanın başını yemek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, kazancının eksilmeyeceğine, hidayete ereceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın başını yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri köşeye sıkıştırma veya geçme konusunda kendinizce planlar yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yılan başı yemek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın başını yemek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan başı koparmak yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başı olmayan yılan görmek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, gelişiminin hız kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan başı tutmak işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başının üstünde yılan görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına yorulur.

Kahve falında yılanın başını kestiğini görmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında yılanın başını sıkmak aile hayatındaki muhabbetin artacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir