AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan balığı yediğini görmek

Kahve falında yılan balığı yediğini görmek

Kahve falında yılan balığı yediğini görmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, şanssızlık yaşanacağına, gelirinin artacağına, geleceğinizin güzel olacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine delalettir.

Kahve falında yılan balığı yediğini gördüyseniz:

  • Zamanınızı onlarla geçirin.

Kahve falında yılanın balığı yediğini görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında yılanın balık yediğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan balığı yediğini görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek balığının yediğini görmek net bir bakış açısı kazanacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına rivayet eder.

Kahve falında balığın birini yediğini görmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kediye balık yedirmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine alamet eder.

Kahve falında misafire balık yedirmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında bebeğe balık yedirmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir