AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine balık yedirmek

Kahve falında birine balık yedirmek

Kahve falında birine balık yedirmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına, zengin bir hayat süreceğine, iş için gurbete gidileceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına işaret eder.

Kahve falında birine balık yedirmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda yalnızca sizin için önemli olan bir projeye odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında balık yedirmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında köpeğin balık yediğini görmek kişinin güzel işler yapacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği delalettir.

Kahve falında birinin balık yediğini görmek huzursuzlukların son bulacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına işarettir.

Kahve falında birinin çiğ balık yediğini görmek içinin hafifleyeceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık yediğini görmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kediye balık yedirmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında bebeğe balık yedirmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük balık yediğini görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir