AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıkların birbirini yediğini görmek

Kahve falında balıkların birbirini yediğini görmek

Kahve falında balıkların birbirini yediğini görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında balıkların birbirini yediğini gördüyseniz:

  • Aşırı davranışları olan veya aşırı tepkiler veren kişilere karşılık vermemeniz, tutarlı veya gururlu kişiliğinizi göstermenizi sağlamakla kalmayıp, biraz eğlenmenizi bile sağlayabilir.

Kahve falında balıkların birbirini yediğini görmek bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki yılanın birbirini yediğini görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına delalettir.

Kahve falında insanların birbirini yediğini görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birbirini yiyen balık görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında birbirine benzeyen insanlar görmek üzüntü yaşamaya, desteksiz kalacağına yorulur.

Kahve falında iki kişinin birbirini öldürdüğünü görmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında birbirine sarılıp ağlamak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında birbiriyle kavga etmek böylece hayata yeniden sarılacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir