AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan yutmak

Kahve falında yılan yutmak

Kahve falında yılan yutmak çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, tövbelerin kabul olacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan yutmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi küçümsememeli veya diğerlerine değerinizin küçümsenmemesi gerektiğini göstermelisiniz.

Kahve falında yılanı yutmak kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Kahve falında yılan yutmak ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine inanılır.

Kahve falında dişi yutmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına, endişelerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında insan yutmak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, en büyük acılarının dineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi yutmak kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında göz yutmak aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk para yutmak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın kolye yutmak onların yaralarına merhem olacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir