AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın saçı yutmak

Kahve falında kadın saçı yutmak

Kahve falında kadın saçı yutmak böylece işlerini yoluna sokacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın saçı yutmak gördüyseniz:

  • Yapacak bunca iş varken, diğerlerini mutlu etmekle veya taleplerini yerine getirmekle uğraşmanız sizi engelliyor veya zor durumda bırakıyor olabilir.

Kahve falında kadın saçı yutmak birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında saç kılı yutmak iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını yutmak zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, para yatıracağına inanılır.

Kahve falında saç yumağı yutmak ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç teli yutmak almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saç yutmak hile ile mal elde edeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına delalettir.

Kahve falında siyah kadın saçı görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, başarılarının tadına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının saçını yolmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir