AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin yılan yediğini görmek

Kahve falında köpeğin yılan yediğini görmek

Kahve falında köpeğin yılan yediğini görmek amaçlarını yerine getireceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, ticarette şansının düşeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, büyük tartışmaların yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin yılan yediğini gördüyseniz:

  • Özenli bir şekilde hedefinize doğru ilerleyebilir veya pozisyonunuzu korumayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında köpeğin yılan yediğini görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğin yılanı yediğini görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin köpek yediğini görmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, yeniden can bulacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin fare yediğini görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin köpeği yediğini görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında köpek eti yedirmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, para ve zaman ayıracağına delalettir.

Kahve falında köpeğin tavuk yediğini görmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında köpeğin balık yediğini görmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, ekmeğin ve paranın da artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir