AnaSayfa / Genel / Kahve falında el ele tutuşan çift görmek

Kahve falında el ele tutuşan çift görmek

Kahve falında el ele tutuşan çift görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, haneye nifak gireceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına işarettir.

Kahve falında el ele tutuşan çift gördüyseniz:

  • Yakınlığın türü sizin cinsiyetinize göre değişebilir.

Kahve falında el ele tutuşan çift görmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında el ele tutuştuğunu görmek bol hayır duası alınacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında el ele tutuşup yürümek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele tutuşup yürümek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkekle el ele tutuştuğunu görmek çözümlere kavuşacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşıyla el ele tutuştuğunu görmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında bir erkekle el ele tutuşup yürümek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına işarettir.

Kahve falında başkasının el ele tutuştuğunu görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir