AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı tutmak

Kahve falında yılanı tutmak

Kahve falında yılanı tutmak destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı tutmak gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi arttırıcı yeni yollar söz konusu olabilir.

Kahve falında yavru yılan tutmak büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı başından tutmak büyük atılımların yapılacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işarettir.

Kahve falında yılan kafası tutmak verimin kaçacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın başından tutmak kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına işarettir.

Kahve falında yılanı boğazından tutmak anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında elinde yılan tutmak atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında yılanın kafasını tutmak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine yorulur.

Kahve falında evde yılan tutmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, fakir çocukları giydireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir