AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru yılan tutmak

Kahve falında yavru yılan tutmak

Kahve falında yavru yılan tutmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, önünün açılacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru yılan tutmak gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşadığınız hayal kırıklıklarının üstesinden gelerek, kendinizde isteklerinizi gerçekleştirme gücünü bulabilirsiniz.

Kahve falında yavru yılan tutmak işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında yavru kedi tutmak uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında yavru balık tutmak ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tavşan yavrusu tutmak yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, yalnız kalmak isteyeceğine inanılır.

Kahve falında yavru tavşan tutmak sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına işarettir.

Kahve falında kedi yavrusu tutmak fakirlerin güleceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında küçük yavru yılan görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine inanılır.

Kahve falında yılanın yavrularını görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir