AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüfekle vurulduğunu görmek

Kahve falında tüfekle vurulduğunu görmek

Kahve falında tüfekle vurulduğunu görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tüfekle vurulduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda yaratıcı fikirleriniz var.

Kahve falında sırtından tüfekle vurulduğunu görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında sırtından tüfekle vurulmak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tüfekle vurulmak sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birinin tüfekle vurulduğunu görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine tabir olunur.

Kahve falında taramalı tüfekle vurulmak rahat bir yaşama kavuşulacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında başından tüfekle vurulmak muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında tüfekle vurulduğunu görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında pompalı tüfekle vurulmak saygısını toplayacağına, kazancının da aynı oranda artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir