AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli tüfekli asker görmek

Kahve falında eli tüfekli asker görmek

Kahve falında eli tüfekli asker görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eli tüfekli asker gördüyseniz:

  • Mevcut durumdan istediğiniz sonuçları almak veya isteklerinize kavuşabilmak istiyorsanız, diğerlerinin fikirlerine, planlarına veya zamanlamalarına da riayet etmelisiniz.

Kahve falında eli tüfekli asker görmek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker tüfeği görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, iş kaybı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tüfekli asker görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında tüfekle vurulduğunu görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına delalet eder.

Kahve falında düşmana tüfekle ateş etmek hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtından tüfekle vurulduğunu görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tüfekle yılan öldürmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, her nimetin lezzetine varacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin tüfekle vurulduğunu görmek hasta ise bakacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir