AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı sırtında görmek

Kahve falında yılanı sırtında görmek

Kahve falında yılanı sırtında görmek onların bir adım önüne geçeceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, bol nimete kavuşacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine işarettir.

Kahve falında yılanı sırtında gördüyseniz:

  • Maddi konularda aktif olmalısınız.

Kahve falında birinin sırtında yılan görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtına yılan girdiğini görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına alamet eder.

Kahve falında sırtımda yılan görmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına yorulur.

Kahve falında sırtından yılan çıktığını görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, iş sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında sırtında yılan görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtından yılan çıkmak ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında sırtta yılan görmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanı sırtında görmek şansın yüzüne güleceğine, mutluluğunun artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir