AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtta yılan görmek

Kahve falında sırtta yılan görmek

Kahve falında sırtta yılan görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, düşmanlarını alt edeceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına işarettir.

Kahve falında sırtta yılan gördüyseniz:

  • Dikkat etmeniz gereken şey karşı cins ilişkilerinizdir.

Kahve falında birinin sırtında yılan görmek çevresinin kalabalıklaşacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına işaret eder.

Kahve falında sırtımda yılan görmek zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında sırtından yılan çıktığını görmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtına yılan girdiğini görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında yılan görmek zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında yılanı sırtında görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtta yılan görmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında sırtından yılan çıkmak işyerini kapatacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir