AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtımda yılan görmek

Kahve falında sırtımda yılan görmek

Kahve falında sırtımda yılan görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtımda yılan gördüyseniz:

  • Yeni atılımlar sizi oldukça zor durumlara sokabilir.

Kahve falında sırtına yılan girdiğini görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, sevinç dolu haberler alacağına işarettir.

Kahve falında sırtından yılan çıktığını görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin sırtında yılan görmek ortağından ayrılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtımda yılan görmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında yılanı sırtında görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtından yılan çıkmak sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında sırtta yılan görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına yorulur.

Kahve falında sırtında yılan görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir