AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtına yılan girdiğini görmek

Kahve falında sırtına yılan girdiğini görmek

Kahve falında sırtına yılan girdiğini görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, yol göstereceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtına yılan girdiğini gördüyseniz:

  • Hayatınıza yeni bir aşk da girebilir.

Kahve falında sırtına yılan girdiğini görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtına fare girdiğini görmek hayatın keyifli bir hale geleceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın yuvasına girdiğini görmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında yılanın deliğine girdiğini görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın vücuduna girdiğini görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın ağzına girdiğini görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında evine yılan girdiğini görmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanın eve girdiğini görmek özlem gidereceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir