AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından yılan çıktığını görmek

Kahve falında sırtından yılan çıktığını görmek

Kahve falında sırtından yılan çıktığını görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, sonuçtan memnun kalacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına delalet eder.

Kahve falında sırtından yılan çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı planlarda meydana gelen aksilikler veya engeller görünenin tam tersine, aslında, sizin için daha iyi sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında sırtından yılan çıktığını görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sırtından kir çıktığını görmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sırtında sivilce çıktığını görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine yorulur.

Kahve falında sırtında kıl çıktığını görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında sırtında çıban çıktığını görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine yorulur.

Kahve falında sırtta kıl çıktığını görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında sırtında yılan görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtımda yılan görmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir