AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından yılan çıkmak

Kahve falında sırtından yılan çıkmak

Kahve falında sırtından yılan çıkmak kısmetli bir kişi olunacağına, ekmeğine leke süreceğine, daima ona hürmet göstereceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtından yılan çıkmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi yanıltan kişiler olabilir veya siz karşınızdakileri yanıltabilirsiniz.

Kahve falında sırtından yılan çıkmak ümitlerinin son bulacağına, parasının ve canın güvende olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının sırtına çıkmak aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtına çıkmak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırta çıkmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtından yılan çıktığını görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtta yılan görmek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtında yılan görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birinin sırtında yılan görmek fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir