AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan kafalı köpek görmek

Kahve falında yılan kafalı köpek görmek

Kahve falında yılan kafalı köpek görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan kafalı köpek gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizi geliştirebilecek planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında yılan kafalı köpek görmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına delalet eder.

Kahve falında köpek kafası koparmak ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kafasını ezmek çaresizleşeceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine işarettir.

Kahve falında siyah kafalı köpek görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kafasını koparmak hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına yorulur.

Kahve falında kopmuş köpek kafası görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında köpek kafası yemek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına delalet eder.

Kahve falında köpek kafalı insan görmek malının, parasının ve makamının artacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir