AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı yılanın ısırdığını görmek

Kahve falında sarı yılanın ısırdığını görmek

Kahve falında sarı yılanın ısırdığını görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, isteklerinin erteleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı yılanın ısırdığını gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizin için olumlu gelişmeler söz konusu oluyor olabilir.

Kahve falında sarı yılanın ısırdığını görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine delalet eder.

Kahve falında sarı kedinin ısırdığını görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil yılanın ısırdığını görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına inanılır.

Kahve falında su yılanının ısırdığını görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında yılan elini ısırmak yeni bir işte tartışma yaşanacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın kafasını ısırmak bol rızık ve para sahibi olacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında küçük yılan ısırdığını görmek dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil yılan ısırdıgını görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir