AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşu eline aldığını görmek

Kahve falında kuşu eline aldığını görmek

Kahve falında kuşu eline aldığını görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına alamet eder.

Kahve falında kuşu eline aldığını gördüyseniz:

  • Birbirinden oldukça farklı bilgiler nedeniyle belli bir karara varmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kuşu eline aldığını görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kuşun elini ısırdığını görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına inanılır.

Kahve falında elinde muhabbet kuşu görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında elinde muhabbet kuşu tutmak yaptığı işlerin de içine sineceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuşu eline almak tazeleneceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu eline almak rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşunu elinde tutmak işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elindeki kuşun uçtuğunu görmek kazancının günden güne düşeceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir