AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan elinde tutmak

Kahve falında yılan elinde tutmak

Kahve falında yılan elinde tutmak fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, helal kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan elinde tutmak gördüyseniz:

  • Belki, sizden daha zor durumda olan birisine yardım etmeniz, içinizdeki insani yanları hatırlamanız için iyi bir başlangıç teşkil edebilir.

Kahve falında yılan elinde tutmak iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına inanılır.

Kahve falında siyah yılanı elinde tutmak verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında elinde yılan tutmak çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı elinde tutmak kısmetinin artacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında yılanı elle tutmak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü yılan tutmak yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı boynundan tutmak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yılan kafası tutmak daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir