AnaSayfa / Genel / Kahve falında cevizli baklava yapmak

Kahve falında cevizli baklava yapmak

Kahve falında cevizli baklava yapmak kırgınlık yaşanacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, duraklama yaşanacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cevizli baklava yapmak gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili evraklarınızı veya yaşam tarzınız ya da yaşadığınız yerde değişiklikler yapmak istiyorsanız detayları gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında cevizli baklava yapmak yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cevizli baklava görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında cevizli baklava yemek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında baklava yapmak başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında baklava börek yapmak attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cevizli sucuk yapmak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin sıkıntıların artacağına delalettir.

Kahve falında cevizli börek yapmak kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında cevizli ekmek yapmak haneye bolluk ve bereketin dolacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir