AnaSayfa / Genel / Kahve falında baklava yapmak

Kahve falında baklava yapmak

Kahve falında baklava yapmak ayağının tökezlemeyeceğine, planların tutmayacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, çok daha mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baklava yapmak gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız bazı konuları kendi kendinize halletmelisiniz.

Kahve falında baklava börek yapmak ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cevizli baklava yapmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında baklava yapmak isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baklava görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle baklava yemek tövbelerinin kabul olacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işarettir.

Kahve falında bayat baklava görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında tepside baklava yemek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinden baklava almak geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir