AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak baklava yemek

Kahve falında sıcak baklava yemek

Kahve falında sıcak baklava yemek adının kirletilmeye çalışılacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, malının da hiç olacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında sıcak baklava yemek gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız veya beraber iş yaptığınız kişiler ya da özel yaşamınızdaki partneriniz sizi destekleyebilir.

Kahve falında sıcak baklava yemek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında sıcak baklava görmek fal sahibinin içine kapanacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kaymaklı baklava yemek günah ve suç işleyeceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla baklava yemek en küçük sorunda parlayacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz baklava yemek işsizseniz işe gireceğinize, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine işaret eder.

Kahve falında nişan baklavası yemek rakiplerini mağlup edeceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine işaret eder.

Kahve falında misafirlikte baklava yemek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuzlu baklava yemek hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir