AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil baklava görmek

Kahve falında yeşil baklava görmek

Kahve falında yeşil baklava görmek sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, bütçesinin genişleyeceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil baklava gördüyseniz:

  • Aşkta huzursuzluk var.

Kahve falında yeşil baklava görmek beklediklerini duyacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil fıstıklı baklava yemek sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, onu borçtan kurtaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuzlu baklava yemek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında misafirlikte baklava yemek itibar edineceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinden baklava almak bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine alamet eder.

Kahve falında baklava görmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, hayal kırıklığına işaret etmektedir.

Kahve falında bol şerbetli baklava yemek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine yorulur.

Kahve falında başkasının baklava yediğini görmek ün yapmayı başaracağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir