AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılandan bahsetmek

Kahve falında yılandan bahsetmek

Kahve falında yılandan bahsetmek ekmeğinin azalmayacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılandan bahsetmek gördüyseniz:

  • Belli konuları telafi etmek için gönüllü olsanız da, sizden fayda sağlamaya çalışan veya bazı tavırlarınızı garanti olarak gören kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında yılandan bahsetmek yaşadığı darlığın son bulacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında cennetten bahsetmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden bahsetmek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına işarettir.

Kahve falında birinden bahsetmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında ölümden bahsetmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, nimetin ve kazancın artacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıdan bahsetmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine alamet eder.

Kahve falında namazdan bahsetmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına inanılır.

Kahve falında paradan bahsetmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir