AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennetten bahsetmek

Kahve falında cennetten bahsetmek

Kahve falında cennetten bahsetmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, ticaret hayatına atılacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına yorulur.

Kahve falında cennetten bahsetmek gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla yormayın.

Kahve falında cennetten bahsetmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzükten bahsetmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine yorulur.

Kahve falında ölümden bahsetmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinden bahsetmek konfor içinde yaşayacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evlilikten bahsetmek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına delalet eder.

Kahve falında birinden bahsetmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paradan bahsetmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine alamet eder.

Kahve falında yılandan bahsetmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir