AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakla falı baktırmak

Kahve falında bakla falı baktırmak

Kahve falında bakla falı baktırmak ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, yokluk içine düşeceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, rahata kavuşmaya, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bakla falı baktırmak gördüyseniz:

  • Kendinize karşı da dürüst olun.

Kahve falında bakla falı baktırmak ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına işarettir.

Kahve falında bakla toplamak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bakla görmek başarılarının ve kazancının artacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara bakla görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru bakla görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında pazardan bakla almak büyük fırsatlar yakalayacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yoğurtlu bakla görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru iç bakla görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, işlerinin günden güne açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir