AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru iç bakla görmek

Kahve falında kuru iç bakla görmek

Kahve falında kuru iç bakla görmek kazançlı bir işe girileceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kuru iç bakla gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin veya iş birliklerinizin size yeterince destek olmadığını görebilirsiniz.

Kahve falında kuru iç bakla görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kuru bakla görmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına delalet eder.

Kahve falında kuru bakla yemek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında iç bakla görmek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iç bakla yemek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına işaret eder.

Kahve falında bakla pişirmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında yoğurtlu bakla görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil bakla görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir