AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan bakla almak

Kahve falında pazardan bakla almak

Kahve falında pazardan bakla almak uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pazardan bakla almak gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin işinize yarayan kısımlarına odaklanabilirsiniz.

Kahve falında pazardan bakla almak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara bakla görmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yaş bakla görmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bakla görmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına inanılır.

Kahve falında bakla pişirmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında dalında bakla görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakla falı baktırmak büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına alamet eder.

Kahve falında iç bakla görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir