AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara bakla görmek

Kahve falında kara bakla görmek

Kahve falında kara bakla görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara bakla gördüyseniz:

  • Zevkli seyahatler veya yolculuklar özel yaşamınız üzerinde olumlu etki yapabilir.

Kahve falında kara bakla görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında bakla görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru bakla yemek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına delalettir.

Kahve falında pişmiş bakla görmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında dalında bakla görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, maddi çıkmazların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru bakla görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına delalet eder.

Kahve falında taze bakla toplamak kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, farklı şeyler deneyeceğine işaret eder.

Kahve falında kuru iç bakla görmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir