AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakla toplamak

Kahve falında bakla toplamak

Kahve falında bakla toplamak olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında bakla toplamak gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya başarılı olmak istediğiniz konulara özel yaşamınızı veya kişisel konuları karıştırmanız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında taze bakla toplamak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bakla toplamak zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil bakla toplamak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, canlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bakla pişirmek hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz bakla görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bakla görmek maddi olarak zarar edileceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında pişmiş bakla görmek büyük tartışmalara gireceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze bakla görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir