AnaSayfa / Genel / Kahve falında iltihap akıtmak

Kahve falında iltihap akıtmak

Kahve falında iltihap akıtmak kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, giderlerin artış göstereceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına tabir olunur.

Kahve falında iltihap akıtmak gördüyseniz:

  • Yani fırsatlan yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Kahve falında iltihap akıtmak gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, bolluğun ve bereketin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkon akıtmak elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan zehrini akıtmak sorunların zor bir durum yaşatacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyu boşa akıtmak zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cerahat akıtmak sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yılan zehri akıtmak daha büyük saygınlık kazanılacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında yılanın akıp gittiğini görmek şükredeceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven akıtmak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir