AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi yutmak

Kahve falında dişi yutmak

Kahve falında dişi yutmak belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine işarettir.

Kahve falında dişi yutmak gördüyseniz:

  • Olayları hafife alabilir veya çok fazla abartabilirsiniz.

Kahve falında dişi yutmak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kendi dişini yutmak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında dişini yutmak zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında pil yutmak endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında toz yutmak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine alamet eder.

Kahve falında aspirin yutmak konferans ve seminerlere katılacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tuzlu deniz suyu yutmak büyük başarıya ulaşılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın küpe yutmak eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir