AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakkaldan yumurta almak

Kahve falında bakkaldan yumurta almak

Kahve falında bakkaldan yumurta almak içinin huzurla dolacağına, hem çok mutlu olacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, aksiliklerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında bakkaldan yumurta almak gördüyseniz:

  • Bazı konulara müdahale etmek veya bazı yerlerin altını çizmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında kokmuş yumurta görmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmemiş yumurta sarısı görmek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında haşlanmış soyulmuş yumurta görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bir tane yumurta görmek yaşama dört elle sarılacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tepside yumurta görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında civciv yumurta görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizden yumurta toplamak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, bir sebeple çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında güvercin ve yumurtasını görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir