AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan yağdığını görmek

Kahve falında yılan yağdığını görmek

Kahve falında yılan yağdığını görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan yağdığını gördüyseniz:

  • Hissi güçlükler ile mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz yani bazı olaylar başınıza bela açabilir dikkatli olmalısınız.

Kahve falında gökten yılan yağdığını görmek fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan yağdığını görmek aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolu yağdığını görmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dışarda kar yağdığını görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında şakır şakır yağmur yağdığını görmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine yorulur.

Kahve falında yağda soğan kavurmak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında yağda pişmiş yumurta yediğini görmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında pencereden yağmur yağdığını görmek şartlarının da zenginleşeceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir