AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışarda kar yağdığını görmek

Kahve falında dışarda kar yağdığını görmek

Kahve falında dışarda kar yağdığını görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, işin düzeltileceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dışarda kar yağdığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz larşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Kahve falında dışarda kar yağdığını görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında dışarda yağmur yağdığını görmek güzel bir haneye sahip olunacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Kahve falında mevsiminin dışında kar görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mevsim dışında kar görmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına işarettir.

Kahve falında mevsim dışı kar görmek istediği herşeye sahip olacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına işarettir.

Kahve falında mevsimi dışında kar görmek attığı adımların boşa gideceğine, geleceğine bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında az kar yağdığını görmek kurulan hayallerin yıkılacağına, rakipsiz hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temmuz ayında kar yağdığını görmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir