AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu yağdığını görmek

Kahve falında dolu yağdığını görmek

Kahve falında dolu yağdığını görmek örnek insan olacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında dolu yağdığını gördüyseniz:

  • Sizden daha güçlü kişiler ya da kapasitenizin üzerindeki uğraşlar karşısında mücadele vermek zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında üzerine dolu yağdığını görmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında iri dolu yağdığını görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında başına dolu yağmak sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük dolu yağdığını görmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur dolu yağdığını görmek ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına işaret eder.

Kahve falında dolu yağdığını görmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında evin içine dolu yağdığını görmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında üstüne dolu yağdığını görmek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir