AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan ve su görmek

Kahve falında yılan ve su görmek

Kahve falında yılan ve su görmek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, kederinin dağılacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına işaret eder.

Kahve falında yılan ve su gördüyseniz:

  • Çevreden gelen tavsiyelere kulak vermeniz gerekiyor.

Kahve falında suyun altında yılan görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su yılan görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında su içerken yılan görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah su yılan görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı su yılanı görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil su yılanı görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, yaşama hevesinden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su yılanından kaçmak maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yılanlı suya düşmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir