AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun altında yılan görmek

Kahve falında suyun altında yılan görmek

Kahve falında suyun altında yılan görmek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun altında yılan gördüyseniz:

  • Size önem veren kişileri etkileyebilecek ya da şaşırtabilecek değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında su altında yılan görmek ticarette öne geçeceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına delalettir.

Kahve falında suyun altında yılan görmek depresyona gireceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halının altında yılan görmek yeni kişilerle tanışacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında taş altında yılan görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın rengi yılan görmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, karamsar olacağına alamet eder.

Kahve falında koltuğun altından yılan çıktığını görmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağın altında yılan görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında yatağın altında yılan görmek kredi çekileceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir