AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı su yılanı görmek

Kahve falında sarı su yılanı görmek

Kahve falında sarı su yılanı görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, adını herkese duyuracağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı su yılanı gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri, bazı plan, seçim veya kararlarınızı savunmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında suyun içinde sarı yılan görmek sarsılacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına işaret eder.

Kahve falında sarı su yılanı görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına işarettir.

Kahve falında yeşil ve sarı yılan görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı piton yılan görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı küçük yılan görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ince sarı yılan görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarılı yeşilli yılan görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynuna sarılmış yılan görmek işlerin de hafifleyeceğine, öz güven kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir