AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah su yılan görmek

Kahve falında siyah su yılan görmek

Kahve falında siyah su yılan görmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, sorunlarından arınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına delalettir.

Kahve falında siyah su yılan gördüyseniz:

  • Herkes gibi davranmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında siyah su yılanı görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine işarettir.

Kahve falında suyun içinde siyah yılan görmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah su yılan görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, servet sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında siyah yılan tutmak kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine inanılır.

Kahve falında tüylü siyah yılan görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman siyah yılan görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işaret eder.

Kahve falında siyah benekli yılan görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine inanılır.

Kahve falında siyah yılanın ısırdığını görmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir