AnaSayfa / Genel / Kahve falında su yılan görmek

Kahve falında su yılan görmek

Kahve falında su yılan görmek her açıdan farklılıklar olacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, hem de para kaybettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su yılan gördüyseniz:

  • Ne yaparsanız yapın daha az masraflı olanları tercih etmeyi unutmamalısınız.

Kahve falında suyun içinde kara yılan görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Kahve falında yılana su dökmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su yılanını öldürmek çok büyük kazançlara sahip olacağına, patron olunacağına tabir olunur.

Kahve falında su içinde yeşil yılan görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı suya atmak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su kenarında yılan görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında su içinde yılanlar görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında su içinde beyaz yılan görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir