AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil su yılanı görmek

Kahve falında yeşil su yılanı görmek

Kahve falında yeşil su yılanı görmek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil su yılanı gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi herhangi bir taahüt altına sokabilecek şeyleri imzalamaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında su içinde yeşil yılan görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına işaret eder.

Kahve falında suyun içinde yeşil yılan görmek çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, kötü günleri geride bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil su yılanı görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil yılanın soktuğunu görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil yılanı evde görmek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil yılanın ısırdığını görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına işaret eder.

Kahve falında kısa yeşil yılan görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil yılan kafası görmek kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir